Čukarica, Banovo brdo Ul. Petra Mećave 33/5 Tel. 011.355.42.88, Mob. 065.355.42.88,

KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija se bazira na efektu lipolize, prelaska čvrstih masnih ćelija u tečno agregatno stanje i doprinosi poboljšanju propustljivosti na nivou ćelije za lokalnu aplikaciju leka - takozvana ultrazvučna sonoforeza lokalno aplikovanog anticelulitnog i lipolitičkog gela. Takodje poboljšava se ćelijska propustljivost za eliminaciju masnoća, a masažom putem sonde se pospešuje poboljšanje cirkulacije i efekat limfne drenaže.

U Medical laser centru postoji mogućnost da se umesto ultrazvučnog gela koji služi samo kao medijator i nema medicinsko terapeutski lipolitički efekat,  GRATIS uz kavitaciju i drenažu odradi sonoforeza lipolitičkog gela koji deluje anticelulitno i pospešuje razlaganje masnih naslaga - intenzivira se proces lipolize.

Naime, ultrazvuk pospešuje propustljivost membrane za lokalnu aplikaciju leka i do tristotine puta u odnosu na varijantu da sami utrljavate anticelulit gel ili supstancu... Lipolitičko sredstvo sami kupujete, a sonoforeza se može uspešno odraditi uz kavitaciju...

mezoterapija-efekti-na-zene mezoterapija-za-muskarce