Čukarica, Banovo brdo Ul. Petra Mećave 33/5 Tel. 011.355.42.88, Mob. 065.355.42.88,

Hijaluronski fileri:

Hijaluronskim filerima možemo oblikovati usne, tako da dobijemo najpoželjniji rezultat po pacijenta, uz jedan prevashodno prirodan izgled usana! Hijaluron je supstanca koja je sastavni deo našeg tkiva, a gubi se prilikom starenja i dehidratacije kože. Hijaluron se kod estetskih zahvata aplikuje u ili pod kožu, kako bi se korigovali njeni nedostaci.
 


Punjenje usana filer tehnikom se radi najkvalitetnijim francuskim i engleskim preparatima, koji u sebi sadrže anestetik lidocain, koji sprečava bolnu proceduru.
 


Filer tehnikom možemo uz korišćenje pojedinih vrsta filera kao što je "voluma" dobiti na volumenu, jedrini, sprečiti dehidrataciju i starenje kože. Posle aplikacije filera, koža pacijenta deluje mladalački i blistavo.
 


Filer tehnikom popunjavamo bore i na taj način ih ublažavamo ili ih potpuno redukujemo! Kvalitetni preparati iz ove oblasti doprinose poboljšanju teksture kože.

 

Hijaluronski fileri u kombinaciji sa mezonitima

Korekcija nosa

Saniranje nazolabijalnih bora

Volumenizacija i remodeliranje usni

Volumenizacija jagodica i redukcija bora hijaluronskim filerima

Volumenizacija i remodeliranje usana filerom

Korekcija i konturiranje usana hijaluronskim filerom

Preparati sa kojim radimo su visokog stepena kvaliteta, podležu strogo kontrolisanoj proizvodnji i poseduju sve potrebne sertifikate MEDICAL CE EU i registrovani su u našoj žemlji.