Čukarica, Banovo brdo Ul. Petra Mećave 33/5 Tel. 011.355.42.88, Mob. 065.355.42.88,

3D Mezoniti:

Najnoviji tretman koji će vas samo za pola sata podmladiti 5 do 6 godina, jesu mezoniti koje su savršen izbor za opuštenu kožu i bore. Ovaj jedinstven sistem postavljanja niti u kožu pomoću gipke igle lako aplikuje biorazgradivi materijal na svim nivoima kože i u svim pravcima. Same niti ostaju u koži od 6 do 12 meseci, nakon tog vremena one se resorbuju a u koži ostaje fibrozno tkivo kao reakcija na strano telo - niti koje smo ugradili. Upavo taj efekat dovodi do zatezanja kože koja je manje opuštena, jedra i podmladjena. Rezultati ovog efekta traju od 2 do 5 godina. Posle aplikacije mogu se javiti crvenilo, blagi otoci i tačkasti hematomi.

Gostovanje dr Aleksandre na KCN tv


 

 


 


Ovom tehnikom postižemo ne hiruski rekonstrukciju lica i vrata u različitim nivoima kože. Primenjuje se u predelu lica za saniranje bora oko očiju i remodeliranje linije kapka, na čelu za saniranje nazolabijalnih bora, kao i pušačkih i marionetskih bora. Odlični rezultati se postižu kod podvaljka odnosno za njegovu redukciju.

 Osobe koje boluju od poremećaja koagulacije krvi, infekcije kože i onkoloških bolesti ne mogu raditi ovaj tretman.

 

 

Intervju dr Aleksndre na KCN tv

Intervju dr Aleksndre

Kombinacija mezoniti za lice i hijaluronskog filera za konturiranje usana

Preparati sa kojim radimo su visokog stepena kvaliteta, podležu strogo kontrolisanoj proizvodnji i poseduju sve potrebne sertifikate MEDICAL CE EU i registrovani su u našoj žemlji.